Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
FESTIVALUL CELTIC TRANSILVANIA editia a VII-a, 21-23 iulie 2023, Baile Figa.

Inca nu ai aflat? Cel mai fain si mai friendly festival din Romania va avea loc in perioada 21-23 iulie 2023 la Baile Figa,orasul Beclean,  judetul Bistrita-Nasaud, in inima Transilvaniei. Cel mai ieftin festival din Romania sub raportul calitate pret, pentru ceea ce aveti la dispozitie in 3 zile de vis.

Un festival pentru intreaga famile, de la nepoti la bunici. Un festival la care e fain sa mergi cu o gasca cat mai numeroasa.

Festivalul Celtic Transilvania este mai mult decat un festival, este o mini vacanta "all inclusive" : concertele unor formatii de legenda ale muzicii rock internationale si romanesti, istoria reconstituita pe viu de cele mai bune grupari de reenactori din Romania si parada moto.

Pe langa astea mai aveti o multime de posibilitati de recreere si divertisment: Baile Figa (piscine cu apa dulce si sarata, calda si rece, topogane, etc), Centrul recreativ Legacy (bazine incalzite, jacuzzi, spa, sauna, bowling, sala fitness, etc) situat tot langa locatia festivalului, Herghelia Beclean (una dintre cele mai importante herhelii din Romania), situl arheologic de la Baile Figa (exploatare a sarii, aprox. 3000 i.H), trasee de drumetii, etc.

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte usor deoarece incepand cu anul 2021 in oras functioneaza reteaua de transport public cu autobuze electrice. De asemenea aveti posibilitatea de a inchiria o bicicleta, clasica sau electrica.

Partea de alimentatie si bauturi din cadrul festivalului va fi una de calitate si cu preturi decente, asa cum v-am obisnuit la editiile anterioare.

Un festival care nu trebuie sa il ratezi in 2023. Cine a fost o data la Festivalul Celtic Transilvania va reveni in fiecare an, garantat!

Pentru mai multe detalii legate de organizare, regulament de acces, formatii si program accesati site-ul nostru www.festivalulceltictransilvania.ro si paginile noastre de pe retelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok)

Biletele sunt pus in vanzare  pe platformele www.ambilet.ro , www.iabilet.ro , www.bilete.ro .

Va asteptam cu drag!

 

0 comentarii3136 vizualizări24 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0