Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 15 Iulie 2024 - 14587
GRUPUL VOCAL BARBATESC DE LA CATEDRALA NASAUDEANA "SFANTUL NICOLAE".

La catedrala nasaudeana "Sfantul Nicolae", unde slujesc cu multa daruire preotii Florin Rus si Lucian Greab, s-a creat un grup vocal barbatesc, care participa la viata religioasa si culturala a orasului, ca un personaj unic incarcat de ritm si armonie. Un grup de carturari in frunte cu cei doi prelati ai bisericii, isi exprima prin versuri si melodii sentimente religioase si patriotice romanesti in forma pura, cu mare impact asupra celor care-i asculta. Acest grup vocal face inimile noastre sa bata cu putere prin interpretarea armonioasa a cantecelor religioase, a colindelor, a cantecelor patriotice si prelucrarilor folclorice.  

Sunt carturari ce se  implica din propria constiinta, oameni activi, rabdatori, calmi si siguri pe ei, apropiati si confidenti, drepti si corecti, ce-si exerseaza vointa. Ii apreciem si-i stimam pentru faptele lor demne de lauda!

 

   Ioan Mititean

0 comentarii2842 vizualizări12 noiembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0