Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
Depozit 89.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud are deosebita placere sa va invite joi, 16 noiembrie 2023 la deschiderea expozitiei-pilot organizata in cadrul proiectului  "Depozit 89. Ultima noapte de comunism".

        Prin organizarea acestui proiect expozitional, noua perspectiva propusa este imbinarea stilului clasic de amenajare al unei camere din perioada comunista si o abordare moderna de expunere al obiectelor primite in cadrul campaniei desfasurate de noi. Prin modul simplu de expunere al obiectelor ne-am propus sa reconstituim atat o poveste nostalgica a acelor vremuri, cat si de a scoate in evidenta o parte a istoriei noastre recente.  Proiectul expozitional  are ca scop aducerea in discutie a unor aspecte din viata publica si privata a regimului comunist. Expozitia este documentata prin texte stiintifice, lozinci si imagini din perioada respectiva.

        Asadar, va invitam sa fiti alaturi de noi, joi, 16 noiembrie, ora 14:00 in sala Stefan Danila!

        Va asteptam cu drag!

 

 

        MANAGER,

Dr. Gavrilas George Alexandru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1421 vizualizări16 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0