Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT .

Primaria Municipiului Bistrita si Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" va invita la un spectacol multimedia extraordinar, miercuri 15 mai, ora 19:30, la Palatul Culturii cu MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

Este un concept spectacular care se asaza in trei parti si care asociaza muzica cu elemente spectaculare de sound & video design, elemente teatrale dar si momente surprinzatoare de improvizatie. Ideea acestui spectacol ne va purta intr-o revelatie asupra acestui dar de nepretuit care este Viata.

Fiecare piesa muzicala, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video si interpretare teatrala vin sa sustina un romantism actual pe care Mike il declara si sustine. Este prima realizare scenica in care viziunea lui Mike se asaza sub cheia Art-Rock. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se asaza pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk si chiar muzica jazz si progresiva . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism in Romania cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobisnuite de la cele clasice moog pana la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer.

Este poate cel mai prodigios demers pe care Mike il face in intreaga lui cariera. Este o productie complexa care poarta amprenta multimedia.

Sunet surround, poeme integrate muzical, un scenariu bine pus la punct care vine sa reflecte ideea acestei Trilogii "iubire . armonie . zbor" despre "Viata" Spectacolul de lansare a albumului trilogie "Viata - iubire. Armonie .zbor" este in sine o multipla provocare, pe deoparte este o invitatie pentru public de a cunoaste o zona muzicala extrem de speciala art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formatia Sfinx din Romania si asa mai departe.


Va asteptam la un spectacol de zile mari!
Biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro

https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-mike-godoroja-blue-spirit-98136
de la Casa de Bilete a Palatului Culturii si de la Sinagoga (inainte de spectacol).

0 comentarii2569 vizualizări14 mai 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0