Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Ten Years After - Superb.

Nici acum nu imi vine sa cred ce am vazut, ca am strans mainile celor care au cantat incredibil de bine piese din anii `70 acum cateva seri la Cluj-Napoca. Intr-o atmosfera perfecta, prieteneasca, naturala, am fost prezent in sala Casei Studentilor din Piata Unirii in compania a peste 400 de oameni entuziasmati, multi cunoscuti de-ai mei, fara bodyguarzi, politie, jandarmi si m-am simtit incredibil de bine. Am savurat fiecare clipa impreuna cu sala, admirandu-le piesele cunoscute inca de pe vremea Europei Libere caci altfel nu as fi auzit de Woodstock si de Jimi Hendrix, Janis Joplin si The Who.

    Erau pe scena trei oameni de peste 65 de ani-basistul, bateristul si organistul care au cantat fenomenal, amintindu-mi de vorba care spune ca: "Vinul cu cat se invecheste cu atat este mai bun". Chitaristul solo titular nu a putut face deplasarea din cauza unei boli, fiind inlocuit cu unul mai tanar care a cantat remarcabil.

Pot sa afirm sincer ca dintr-un anumit punct de vedere mie mi-au placut mai mult decat Scorpions. Atmosfera a fost mai calda, fara ingradiri, iar relatia inter-umana a fost una naturala, inclusiv a celor de la "Ten Years After" fata de noi. Am primit chiar si autografe direct pe camasa si ne-am fotografiat impreuna, ne-am strans mainile si am glumit ca buni prieteni. Cu aceasta ocazie l-am intalnit si pe solistul de la Semnal M -Istvan Boldizsar pe care nu-l mai vazusem de mult timp si care prin intermediul meu a transmis multe salutari bistriteanului Gabi Cocis de la formatia Prefix 990.

A fost o seara minunata care a inceput cu un recital foarte bun al formatiei Riff a carei piesa "Ploua la Woodstock" merita neaparat sa o ascultati. Daca doriti sa ascultati ceva din repertoriul lui Ten Years After puteti accesa internetul si sa va puneti piesele "Love like a man" si "I`m going home". A fost o seara deosebita si poate sa le para rau celor care nu au putut participa la un astfel de spectacol.

 

Dr. Marius Nicolae Pop.

0 comentarii2618 vizualizări29 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0