Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 26 Martie 2023 - 14587
Arta fotografica la superlativ.(45 de poze)

Centrul Cultural Municipal Bistrita a gazduit in aceasta dupa masa vernisajul expozitiei de fotografie al clubului Fotofobia din Bistrita.

In holurile asezamantului de cultura au expus aproape 30 de artisti fotografi din Bistrita-Romania dar si din alte tari europene care s-au inscris on-line in acest club si si-au manifestat dorinta de a expune la Bistrita. Manifestarea s-a bucurat de prezenta unui numeros public, de un cuvant de salut din partea directorului Centrului Cultural Municipal - Dorel Cosma dar si de o prezentare venita din partea organizatorului si fotografului Marin Ecedi.

Printre fotografii care si-au expus lucrarile la Bistrita ii aminitim pe Ana Adam, Antonela Zagrai, Ciprian Podar, Ema Mihalachi, Ioan Ovidiu Lazar, Larissa Koncz, Lavinia Muresan, Marian Chivu, Marin Ecedi, Mircea Albutiu, Marin Moldovan, Mircea Iacob Meila, Paul Adam, Roxana Terezia Sandu, Szoke Szabolcs si Vali Onciu, majoritatea exprimandu-si dorinta de a dona vizitatorilor lucrarile lor.

 

 

 

 Marius Chiuzan. 

 

1 comentariu2856 vizualizări29 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0