Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Tenorul bistritean Stefan Pop a incalzit atmosfera din Biserica Evanghelica.(30 de poze+1 video)

La o temperatura apropiata de zero grade, tenorul Stefan Pop a dovedit ca poate incalzi sufletele si inimile bistritenilor cu muzica religioasa interpretata de el si colegii sai de la Cluj.

Chiar daca in interiorul Bisericii Evanghelice din Bistrita era mai frig ca si afara, dupa doar 4 minute de interpretare si traire intensa a muzicii, tenorul bistritean a transpirat la fel ca si in miezul verii, dovedind inca o data ca traieste intens atunci cand  canta, si mai mult, pune pasiune si se daruieste cu totul pe scena sau in sala de spectacole in fata  auditoriului. 

Recitalul lui Stefan Pop a facut parte din concertul  "STABAT MATER" de Gioachino Rossini, in care a cantat alaturi de Tatiana LISNIC - soprana, Iulia MERCA - mezzo-soprana si Cristian HODREA - bas. Spectacolul a fost completat de prestatia de exceptie a corului si orchestrei Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca. Dirijorul a fost DAVIDE CRESCENZI din Italia iar dirijorul corului a fost CORNEL GROZA.

Video- http://youtu.be/xHBafRW4-rI

http://www.youtube.com/watch?v=xHBafRW4-rI&feature=colike

 

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2709 vizualizări14 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0