Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Campania pentru citit Citeste o carte si castiga la TOMBOLA o excursie.

Am declansat campania pentru citit. Am activat butonul. Cumpara din Librariile ALETHEIA din Bistrita (Casa Cartii "N. Steinhardt", Libraria "Radu Petrescu", Libraria "George Cosbuc") cartea AFACERI LA DRESDEN de Beate Baum si castiga la TOMBOLA organizata un sejur de doua zile la cel mai faimos Hotel din Dresden, Taschenbergpalais Kempinski, in perioada 15-31 ianuarie 2013. Acolo vei dispune de un program lejer, te vei intalni cu autoarea cartii, Beate Baum, care iti va oferi un autograf in direct. Transportul dus-intors, cazarea si micul dejun sunt asigurate.

Campania este sustinuta pana in 30 decembrie 2012. In aceasta data se va organiza extragerea talonului castigator. Talonul se completeaza in momentul cand cumperi cartea si se depune in urna din librarie. Mai multe amanunte gasesti in Regulamentul tombolei pe http://www.romaniafilm.ro/tombola-pentru-o-excursie-la-dresden/. Ce zici?

Citesti o carte si castigi o excursie la Dresden!

Beate Baum s-a nascut in 1963 la Dormund. In timp ce era studenta la Bochum, la Facultatea de Litere, a lucrat si ca femeie de serviciu, infirmiera pentru persoane cu handicap si agent publicitar. Mai tarziu s-a specializat ca jurnalista la un cotidian din Th?ringen si a trait o vreme in nordul Angliei, la Liverpool. In anul 1998 se muta la Dresden, unde traieste ca jurnalista liber-profesionista, temele ei principale fiind cultura si calatoriile, precum si in calitate de autoare de romane politiste. Reportajele ei despre Marea Britanie, Irlanda si SUA apar in ziare si reviste din intreaga Germanie. Seria de romane politiste scrise de ea, a caror actiune se desfasoara la Dresden, cuprinde deja sase volume si ii incanta pe critici si cititori deopotriva. In limba romana romanul Afaceri la Dresden (Dresdner Geschäfte) a aparut la Editura Napoca Star, Cluj, 2012, traducere din limba germana de Edmond Nawrotzky-Török.

 

0 comentarii3003 vizualizări06 septembrie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0