Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
Turneu la Bistrita si Nasaud cu Teatrul de Papusi din Beclean.

Complexul de Servicii Sociale si Comunitare  din  Beclean organizeaza un mini- turneu in data de 9 noiembrie  la CSSC Bistrita ora 14.00 si  CSSC Nasaud ora 17.00, cu  spectacolul   de teatru de papusi oferit de "copiii nostrii". In cadrul atelierului de teatru realizat in luna august 2012,  copii au realizat papusile , scrierea  textui  teatral, construirea spatiului de joc.

Atelierul de papusi a urmarit realizarea unui spectacol   prin exercitii de dezvoltare personala si improvizatii teatrale.Participantii sunt copii( 6-12 ani) din Centrul de Servicii  Sociale si Comunitare Beclean si copii din orasul Beclean.

Prin acest proiect  s-a urmarit integrarea sociala a  copiilor , realizata prin joc.

 Obiectivul acestui turneu,  este de a intari relatiile de colaborare dintre centrele sociale si comunitare  din Romania.

Actori papusari  : "Copiii  nostri".

Organizatori: Complexul de Servicii Sociale si Comunitare, director Sasarman Sanzaiana,  alaturi de Centrul Misionar , Social   si Cultural  Sfantul  Apostol Andrei - Beclean -  coordonator Preot Claudiu Zinveliu.

Partener:  Teatrul Sala Mica, Fabrica de Pensule - Cluj ,  Mihaela Panainte-  regizor de teatru.

 

Va asteptam cu mult  la drag !

Va rugam sa promovati acest aveniment.

Claudiu Zinveliu - 0751109646

0 comentarii2681 vizualizări08 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0