Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Delir in doi in trei.......in cati vrei.

Teatrul Sala Mica din cadrul Centrului Cultural Independent Fabrica de Pensule din Cluj, va invita Luni 19 noiembrie de la ora 18.00  la Casa de Cultura din Beclean (Primaria Beclean) Str.Aleea Ghiocelului nr.2, la spectacolul "Delir in doi in trei…….in cati vrei" de Eugène Ionesco, in regia Mihaelei Panainte. Din distributie fac parte Maria Hibovski, actrita a teatrului Tandem din Piatra Neamt si Emanuel Petran, actor la Teatrul National din Cluj.

Costumele au fost realizate de Székely Cecilia Anna, Lumini: Almasi Attila.

Spectacolul a fost  realizat in colaborare cu Centrul Cultural Francez din Cluj.

 "Cuplul este lumea insasi, este barbatul si femeia, este Adam si Eva, cele doua jumatati ale umanitatii care se iubesc, care se regasesc, nu mai sunt in stare sa se iubeasca; care, orice-ar fi, nu pot sa nu se iubeasca, care nu pot fi unul fara altul. Personajele, desemnate aici in mod pur generic prin El si Ea, sunt prinse intr-un razboi pe cat de crud, pe atat de derizoriu, un razboi devenit pur si simplu mod de existenta". (Eugène Ionesco).

 Spectacolul "Delir in doi, in trei .......in cati vrei" a castigat  premiul Fundatiei "Liga pentru teatru", in cadrul Festivalului International de Teatru ATELIER de la  Baia Mare 2011.

 Spectacolul va fi urmat de la ora 19.30  de concertul  sustinut de trupa Color of Sound cu:

 Claudia Timoce: Chitara / Voce, Sonia Diugan: Clape / Voce, Bogdana Moldovan: Percutie

 

 Parteneri: E-on Gaz Romania si Centrul Misionar Cultural Social "Sfantul Apostol Andrei"din cadrul Protopopiatului Ortodox Beclean.

 Bilet : 5 RON,10 RON   ,  www.teatrulsalamica.ro

 

Va asteptam cu mult drag !

 

 

0 comentarii2723 vizualizări16 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0