Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
7258 vizitatori la Complexul Muzeal B-N.

?n cadrul programul initiat de Ministerul Educatiei Nationale - "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" desfasurat in perioada 1 - 5 aprilie 2013, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a inregistrat un numar de 7258 vizitatori, din care cu taxa 6644 iar fara taxa 614 vizitatori, in toate cele 10 locatii ale sale. Repartitia acestora pe grupe de varsta ar fi urmatoarea:

invatamant liceal - 2060 vizitatori;

invatamant gimnazial - 3010 vizitatori;

scolari - 1157 vizitatori;

prescolari - 417 vizitatori.

 

Vizitatorii au fost atat de pe raza judetului nostru cat si din Gura Humorului, Cluj, Baia Mare, Campulung, Gherla, Zalau, Targu Mures, Sibiu, Bucuresti, Oradea, Satu Mare, Harghita, Dej, Jibou etc.

Multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor nostri si Inspectoratului Scolar al judetului Bistrita-Nasaud, pe care ii mai asteptam si in cadrul altor proiecte comune la sediile muzeului. Reamintim elevilor ca la sediul din Bistrita, str. Gen. Grigore Balan nr.19 pot beneficia de internet gratuit (wireless) intr-un spatiu ambiental placut si ii provocam atat pe profesori cat si pe elevii acestora la ore deschise in sectiile noastre muzeale, asigurandu-i de intreagul nostru sprijin si consideratie si promitem ca vom raspunde prompt si altor proiecte educationale venite din partea lor. Si nu in ultimul rand multumesc de asemenea si colegilor mei pentru implicarea de care au dat dovada in aceasta perioada.

 

MANAGER,

Gavrilas Vasilichi George Alexandru.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2814 vizualizări11 aprilie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0