Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
FESTIVALUL "LALEAUA PESTRITA" .

Cea de a XIII-a editie a serbarii campenesti  intitulata "Festivalul  Laleaua  Pestrita",  a avut loc in Duminica Mironositelor, in  padurea  seculara de stejar din localitatea Orheiu Bistritei, jud.Bistrita Nasaud.

Zeci de vizitatori au "spart"  linistea  padurii  seculare cu gandul la minunatele si ocrotitele lalele pestrite. Numai ca socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea de la fata locului  si minunatele flori, ca niste veritabile mironosite, s-au ascuns privirilor turistilor de ocazie.

                Ca plimbarea sa nu fie una fara rost, organizatorii editiei 2013  a cunoscutului festival "Laleaua Pestrita"-Primaria comunei Cetate- i-au  primit pe turistii  sositi  la  fata  locului  cu  un  spectacol  folcloric,  la scena deschisa.

Bucuria celor care si-au rezervat o parte din timpul liber pentru o plimbare in decor, s-a impletit cu cea a iubitorilor de mici, bere si veselie.  Timpul deosebit  de favorabil  a fost  de partea  zecilor de iubitori ai naturii, rasplatind  astfel efortul depus de  acestia la degustarea  bucatelor pregatite de specialistii zonei dar si in timpul aplauzelor care au subliniat  buna  evolutie a artistilor populari locali.

                 Asadar, cu tot regretul pentru neintalnirea cu lalelele,  editia din acest an a festivalului "Laleaua Pestrita" a fost una   reusita din toate punctele de vedere.

 

              Anda Orban.

.

Foto - Bistritanews.ro


 

0 comentarii2646 vizualizări19 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0