Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
Biblionet-lumea in biblioteca mea.

In perioada 12-14 iunie 2013, la sediul Bibliotecii Judetene"George Cosbuc" Bistrita - Nasaud se desfasoara in cadrul programului "Biblionet-lumea in biblioteca mea" cursul de formare Bazele serviciilor noi de biblioteca.

Timp de trei zile, bibliotecarii de la bibliotecile comunale din judet isi vor imbunatati cunostintele si abilitatile de a dezvolta un serviciu nou in biblioteca, sub indrumarea biliotecarilor formatori: Adriana Zagrean si Simona Pasere si sub coordonarea Alina Simon de la Biblioteca Judeteana.

Participantii la acest curs sunt bibliotecarii comunali din bibliotecile intrate in runda a 4-a a programului Biblionet: Romuli, Ilva-Mare, Lesu, Milas, Feldru, Sant, Rebra, Chiuza, Sanmihaiu de Campie.

Continutul cursului incurajeaza bibliotecarii sa isi propuna sa inteleaga mai bine nevoile membrilor comunitatii si sa-si indrepte atentia catre acele categorii de public care, din diverse motive, nu profita de serviciile bibliotecii.

Cursurile privind instruirea profesionala a bibliotecarilor comunali vor continua in perioada 25-28 iunie 2013 , cu modulul Tehnologia informatiei si administrarea bibliotecii.

Acest curs se adreseaza bibliotecarilor comunali intrati in runda a 5-a a programului Biblionet: Dumitra, Poiana Ilvei, Ciceu Mihaiesti, Budesti, Zagra.

0 comentarii2828 vizualizări13 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0