Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
CARAVANA I.G.F. ISI CONTINUA TRASEUL.

Caravana folclorica  I.G.F. s-a oprit pentru cateva zile in Franta. Dupa un spectacol foarte bine primit de public in Voiron, caravana a poposit pentru cateva ore in zona Muntilor Pirinei in Campan, o comuna in departamentul Hautes-Pyrénées din sudul Frantei.  

"Aici am fost asteptati de autoritatile locale si am sustinut un concert in biserica din central localitatii. Gazdele deosebit de incantate de prezenta noastra la ei acasa, ne-au pregatit un program frumos din care nu a lipsit nici Lourdes-ul, cel mai vizitat loc de pelerinaj catolic din lume al Fecioarei Maria. Am avut ocazia sa asistam la o slujba religioasa de binecuvantare oficiata de zece preoti in limba franceza, italiana, germana si spaniola. Mii de pelerini din intreaga lume au fost prezenti la acest important moment religios care s-a incheiat si cu o binecuvantare pentru toti cei aflati in caravana." - relateaza dr. Dorel Cosma.

Drumul caraveni continua, artistii se apropie in aceste momente de Qurense- Spania.

Doris Gita.

 

0 comentarii2688 vizualizări26 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0