Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Cerere in Casatorie.

Cerere in Casatorie- Teatrul Clasic -Ioan Slavici- Arad, Sambata 6 Iulie 2013, ora 19, pietonal- Bistrita. Dupa: A. P. Cehov, Traducerea si dramatizarea: Florin Covalciuc, Regia: Florin Covalciuc

Distributia: Stepan Stepanovici Ciubukov - Florin Covalciuc

                      Natalia Stepanovna Angela Varjasi

                      Ivan Vasilievici Lomov - Ionel Bulbuc

Asistent regie: Laurian Oniga

Light design: ing. Lucian Moga, 

Lumini: Horatiu Maftei, 

Ilustratia muzicala: George Dancu

Sef productie: ing. Ion Stan

Masinisti: Atilla Knapik, Gheorghe Rad, Marius Catan?, Dalian Iorga, Iosif Tari,

                  Vasile Vurdea

croitorie: Dumitru Sarca

tapiterie: Mircea Dimed

pictura: Florian Boscu

mecanic: Dan Petcut

      "Cerere in casatorie", de A. P. Cehov, este un text asupra caruia s-a aplecat actorul Florin Covalciuc - cel care si-a asumat (si) rolul de realizator principal al spectacolului.

        Povestea celor trei personaje cehoviene va aduce, cu siguranta, zambetul si buna dispozitie spectatorilor, Florin Covalciuc exploatand scrierea lui Cehov astfel incat publicul sa aiba parte de un spectacol savuros si plin de viata.

        "Cerere in casatorie" il aduce la viata pe tanarul Ivan Vasilievici Lomov care doreste sa se insoare cu fiica vecinului sau, dar de la dorinta pana la indeplinirea ei e cale lunga. Cei doi tineri se cearta mereu intre ei, din cauza unor motive derizorii, iar tatal Nataliei se afla intr-o permanenta incurcatura, cautand cu disperare sa calmeze rabufnirile viitorilor miri.

           Piesa de teatru se va desfasura intr-un cadru mai aparte si anume in aer liber pe scena din lemn amenajata la mijlocul pietonalului "Liviu Rebreanu" , sambata 6 iulie 2013, de la orele 19.00.

             Va asteptam !!!
 

0 comentarii2681 vizualizări03 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0