Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Vineri si sambata, doua seri de folk sub cerul liber, pe malul lacului Colibita.

Vineri si sambata, malul lacului Colibita va tresari sub acordurile muzicale ale folkistilor!  Mai sunt doar cateva zile pana la debutul celei de a doua editii a festivalului COLIBITA FOLK FEST, manifestare organizata de Asociatia Aripi Folktime din Prundu- Bargaului. Cum pregatirile pentru eveniment sunt gata, iubitorii naturii si ai muzicii folk sunt asteptati pe malul lacului Colibita, la scena amenajata in Campingul "la Zanu", pentru a urmari recitalurile unor folkisti indragiti, capul de afis constituindu-l, fara indoiala, Vasile Seicaru. Fata de recitalurile anuntate initial de catre organizatori, lista s-a completat intre timp cu Gheorghe Ani,  Raluca Cizmaru, dar si cu cei 12 tineri folkisti care s-au inscris pana acum ( dar lista ramane deschisa pana la inceperea spectacolelor) pentru sectiunea "open stage", rezervata celor care doresc sa se afirme. Celor mai buni dintre acestia le vor fi acordate premii, constand in cate o chitara electro-acustica  premiul intai (in fiecare dintre seri)’ iar doi si trei , premii in bani. De asemenea, celui mai tanar aspirant folk ce va evolua pe scena festivalului ii va fi acordata o a treia chitara acustica.  

   Recitalurile acestei a doua editii a festivalului "COLIBITA FOLK FEST" vor fi sustinute, vineri, 16 august, de catre  Vasile Seicaru si Nicolae "Nae" Matei (clape), Vali Serban si Florin Sasarman, Didina Curea, Florin Tomics, Paul Gogancea & friends, iar sambata  vor canta  Magda Puskas & Friends, trupa Punct Rom (Ioan Onisor, Ionut Mangu, Roxana Zapartan si Razvan Krivach), Adi Bezna & Adi Maftei, trupa Icarus, Lavinia Adam si The Boulevard.   

    Zona campingului "La Zanu" permite amplasarea de corturi, "Colibita folk fest" fiind un foarte bun prilej pentru iubitorii de munte sa viziteze zona Lacului Colibita si sa se delecteze cu doua seri de muzica de cea mai buna calitate! Pretul biletului de intrare la spectacole este de 5 lei pe seara.

 

                                      Presedinte Asociatia Aripi Folktime, Toni Vlad.

 

0 comentarii2625 vizualizări14 august 2013
rss 2.0
rss 2.0