Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Pasionatii de electronica sunt asteptati in noul an scolar, la Palatul Copiilor.

Intr-o lume atat de grabita, unde nu exista nici un domeniu in care electronica sa nu fie prezenta, Cercul de electronica din cadrul Palatului Copiilor Bistrita, vine in intampinarea elevilor pasionati de acest fascinant domeniu al tehnicii, cu oferte extracuriculare interesante, mereu adaptate preferintelor elevilor, si chiar cerintelor unei economii de piata atat de dinamice.

Cercul se doreste formator al gandirii tehnice de varf, prin insusirea si aplicarea in practica a unor notiuni de baza, chiar din clasele gimnaziale.

In anul scolar 2013-2014, in cadrul profilului ELECTRONICA, vor exista atat grupe de elevi care trec pentru prima data pragul laboratorului, constituiti in grupe de INECPATORI, dar si grupe de AVANSATI si PERFORMANTA, constituite din elevi ce frecventeaza activitatea de cativa ani. Cunostintele teoretice, dar mai ales aplicatiile practice vor viza: 1.Cunoasterea componentelor electronice si a aplicatiilor acestora; 2. Structura si mentenanta sistemelor de calcul ; 3.Constructia unor montaje din domeniul automatizarii, aparaturii de masura si audio; 4. Experimente vizand sursele de energie neconventionale regenerabile; 5 Participarea elevilor cu rezultate merituoase, la fazele judetene si nationale ale competitiilor tehnice de profil.

In acest sens, asteptam elevi din toate unitatile scolare (clasele VII-XII) ale municipiului si de ce nu judetului nostru, pentru a se inscrie la activitatile Cercului de electronica in anul scolar 2013-2014. Activitatile sunt GRATUITE, si se desfasoara dupa terminarea activitatilor scolare (dupa-masa), prin cuprinderea elevilor in grupa ce le este convenabila din punct de vedere al timpului sau liber. Va veti putea pune in practica ideile, va veti bucura, si veti bucura apropiatii cu montajele si aparatele realizate de voi si, de ce nu va veti putea numara printre cei ce participa la competitii de profil, sau veti pune prima caramida in viitoarea voastra profesie.

Asadar, daca esti un pasionat al electronicii, daca te pasioneaza fascinanta lume a tehnicii, te asteptam in perioada 16 septembrie - 1 octombrie 2013, la sediul Palatului Copiilor (locatia Scolii Gimnaziale nr.4 Bistrita), sa te inscrii si devii un membru al Cercului de electronica. Poti obtine fisa de inscriere si prin mail, la adresa fproelectron@yahoo.com .

 

prof. Dorel Nicoara - coordonator activitate.

0 comentarii3073 vizualizări12 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0