Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Dragi elevi, profesori, parinti! (45 de poze)

Sunt convinsa ca noi toti astazi suntem prizonierii sentimentului inaltator de deschidere a unui nou  an scolar. Ma bucur sa-mi revad colegii plini de forta, energie si convingere in realizarea unor noi performante si in acest an scolar. Ne dorim cu totii sa multiplicam eforturile colectivului de cadre didactice pentru consolidare capacitatii institutionale a  Scolii noastre in a persevera pentru o pozitie de notorietate intre scolile din municipiu Bistrita si chiar din judet.

Activam cu totii intr-un domeniu de mare responsabilitate fata de societate, care ne obliga la o atitudine pozitiva pentru eficacitate, performanta, umanism, pragmatism in actul formarii complexe pe care il presupune educatia. Atasamentul fata de aceasta nobila profesie continua sa fie argumentul nostru principal  atat in activitatea profesionala cat si in dainuirea noastra ca personalitate. Va doresc, dragi colegi, un an scolar plin de impliniri profesionale si personale. Sa mergem in continuare impreuna cu cei pentru care activam, pe calea  consolidarii institutiei noastre, in speranta ca la finele anului sa avem constatarea datoriei implinite.

            Stimati elevi!  15 septembrie este o sarbatoare cu predilectie pentru voi si mesajul meu vine in primul rand  proiectat pe emotiile si aspiratiile voastre.

      Sunteti la varsta cand deschiderea   de an scolar este un motiv de bucurie pentru ceea ce inseamna scoala. Si daca sustineti teza ca Scoala este principala sursa a performantei viitoare, iar rezultatele bune la invatatura sunt cea mai solida baza pentru ca aceasta performanta sa se intample, ascensiunea se va produce in mod cert si consolidat. 

      Suntem constienti cu totii ca o buna pregatire profesionala inseamna un efort si o datorie pe care ne-o asumam cu totii - administratia, cadre didactice, parinti si voi , elevii. Acesta este punctul de plecare in a intelege ca viitorul societatii noastre depinde in mod decisiv de calitatea pregatirii cetatenilor sai, iar scoala primara si gimnaziala pune bazele acestei pregatiri.

     Va dorim dragi elevi, sa va simtiti bine in scoala noastra, sa aveti curajul, perseverenta si tenacitatea de a nu ceda greutatilor, iar reusita sa fie pentru voi sintagma de calauza in toate situatiile.

      Stimati parinti! Rezultatele institutiei noastre va apartin , deopotriva si D-voastra. Atat noi, cadrele didactice, cat si dumneavoastra, parintii, luptam pentru acelasi vis: acela de a-i face fericiti, sanatosi si intelepti pe copiii nostri, de a-i educa pentru a putea extrage forta din fragilitate, zambet din lacrimi, experienta de viata din succese si intelepciune din esecuri.

   Scoala Gimnaziala Nr.1 Bistrita trebuie sa devina o comunitate, in care toti sa se simta importanti si necesari, iar spiritul colaborarii, al respectului fata de cei din jur, tendinta spre calitate si performanta sa devina pilonii centrali  in activitatea noastra.

 

   Sa ne uram reciproc success !

Director Sc. Gim. Nr. 1 Bistrita - prof Mia Sigovan.

 

 

 

 

 

Dragi elevi, parinti si colegi !

           Suntem la inceputul unui nou an scolar pe care vi-l doresc cu sanatate si cat mai multe impliniri.

In anumite lucrari de specialitate, noi cei de fata, parinti, profesori si elevi, suntem numiti "actori" ai procesului educational. Piesa noastra de teatru in fiecare an incepe in septembrie si se termina in iunie. Timp de zece luni jucam la scena deschisa, cu sala plina si asteptam aplauze la finalul fiecarui act. Aplauzele reprezinta, desigur, aprecierea si stima dumneavoastra pentru rezultatele deosebite pe care le obtin elevii scolii noastre la sfarsitul fiecarui an scolar. Acestea sunt motivele pentru care in fiecare septembrie ne aflam in numar atat de mare in curtea Scolii Gimnaziale Nr.1 Bistrita.

Este necesar, dragi elevi, sa intelegeti un adevar cunoscut si anume ca trebuie sa invatati nu atat pentru scoala, cat mai ales pentru viata. Noi, cadrele didactice va suntem alaturi, calauze si prieteni la care puteti apela de cate ori aveti nevoie. Nu ma indoiesc ca toti veti face lucrul acesta.

Un cuvant de bun venit adresez tuturor, in special bobocilor din clasa pregatitoare, celor din clasa a V-A, dar si elevilor din clasa a-VIII-a, pe care ii asteapta  un an greu, la sfarsitul caruia vor avea de sustinut primul examen al vietii lor: evaluarea nationala.

Dragi parinti, va asiguram ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a raspunde exigentelor. Va rugam sa fiti alaturi de noi, sa ne sprijiniti in realizarea unui adevarat parteneriat din care vom avea de castigat atat noi, cat mai ales copiii dumneavoastra.

Va rugam sa raspunti chemarilor scolii, pentru ca fara o relatie stransa scoala-familie este greu sa reusim.

Adresez, in final, urarile mele de succese pe drumul cunoasterii.

Va multumesc!

Dir. Adj. prof - Ancuta Mihaiu. 

.

Foto - Marius Chiuzan.

(foto 41-45 prof. Maria Pop)

1 comentariu3346 vizualizări16 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0