Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA planteaza copaci in cadrul unui eveniment fenomen la nivel global!

 

Plant a tree for Peace 2013 = Planteaza un copac pentru pace! Liceul Tehnologic Agricol in parteneriat cu Gradinita nr. 6 Bistrita a organizat o zi speciala joi 19 Septembrie 2013 , dedicata Zilei Internationale a ONU pentru Pace.

Aceasta zi a fost marcata prin plantare de puieti ( paltin, brad si molid ) in parcul Gradinitei nr. 6 .

La acest eveniment au participat 40 de elevi ai Liceului Tehnologic Agricol , 10 cadre didactice , " grupa mare" a Gradinitei nr. 6 insotita de doamnele educatoare si parinti .

Alaturi de noi a fost si doamna Livia Bindea ca reprezentant al Primariei Bistrita .

Evenimentul a devenit o traditie pentru Liceul Tehnologic Agricol , scoala noastra planteaza in fiecare an cu aceasta ocazie si nu numai . Anul acesta am ales sa plantam alaturi de cei mici si de alte scoli din intreaga lume in acesta zi a Pacii Mondiale pentru a marca pacea si continuitatea vietii

Acest eveniment a dobandit din ce in ce mai mult succes an de an. De exemplu, anul trecut, peste 5000 de scoli din 132 de state de pe glob au plantat 600 000 de copaci in cursul acestei zile. Iar anul acesta evenimentul a avut o amploare si mai mare.

Plant a tree for Peace 2013 - este o campanie organizata de Learning about Forests - LEAF si ENO-Environment Online, o scoala globala virtuala pentru cresterea responsabilitatii fata de mediu si dezvoltarea sustenabila.

Si pentru ca 21 septembrie este Ziua Internationala a Pacii, acesti copaci plantati acum reprezinta arborii pacii.

Speram sa crestem impreuna cu ei in si pentru viitor. Pacea este verde!

 

Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

0 comentarii3073 vizualizări19 septembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0