Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
PERFORMANTA SCOLARA LA ORICE NIVEL SOCIAL Editia a -II- a.

Fundatia PROGRESS Bistrita are placerea de a va invita la conferinta organizata cu ocazia lansarii celei de-a doua editii a proiectului "PERFORMANTA SCOLARA LA ORICE NIVEL SOCIAL", - proiect finantat prin intermediul programului RAIFFEISEN Comunitati - care va avea loc la Centrul de Tineret Bistrita, str. Vasile Conta, nr. 1, vineri, 29.11.2013, la ora 14:30.
In anul scolar 2013-2014 un numar de 60 de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a de la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga si de la Scoala Gimnaziala nr. 7 Viisoara - municipiul Bistrita - care provin din medii vulnerabile, vor beneficia de meditatii in regim after school la disciplinele limba romana si matematica. Scopul principal al proiectului este de a ajuta elevii beneficiari sa obtina rezultate bune la clasa, la testele de Evaluare Nationala din anul 2014 si astfel sa isi dezvolte stima de sine care de multe ori poate fi afectata din cauza problemelor sociale pe care le intampina. In acelasi timp, profesorii implicati in proiect de la cele doua scoli vor participa la un workshop de folosire a metodelor inovative in predare, iar elevilor li se vor oferi rechizitele si culegerile necesare pentru participarea la instruire. Valoarea totala a bugetului este de 28.370 RON, finantarea RAIFFEISEN comunitati este de 21.990 RON, restul reprezentand cofinantare din partea Fundatiei PROGRESS. In implementarea proiectului vom beneficia de sprijinul Asociatiei Impact Bistrita.
Fundatia PROGRESS este o organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 2002 la Bistrita, ale carei domenii principale de activitate sunt tineretul si dezvoltarea comunitara. Fundatia PROGRESS considera ca educatia este principalul mijloc prin care comunitatile pot deveni prospere, iar indivizii isi pot atinge potentialul maxim de dezvoltare personala si profesionala. Mai multe informatii despre activitatea noastra pot fi gasite la: www.progressfoundation.ro
Raiffeisen Bank a organizat in 2012 a doua editie a programului de granturi Raiffeisen Comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea. Scopul principal al acestei initiative este sa sprijine financiar sau prin implicare directa (voluntariat, consultanta), ONG-urile care au proiecte bune si de interes pentru comunitatile locale. Programul foloseste platforma de comunicare www.raiffeisencomunitati.ro, unde se gasesc toate informatiile.

 

0 comentarii2800 vizualizări28 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0