Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Copii voluntari pentru "Earth Hour" 2014.

In cadrul proiectului educational " Ecogradinita", sub sloganul "Noi, copiii, vom continua sa ocrotim pamantul pentru viitorul omenirii!", prescolarii de la grupele de germana, maghiara si romana, de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 13 Bistrita, impreuna cu doamna director Pop Liana si educatoarele: Leczfalvi Izabela, Klein Ani, Hatos Gabriela, Ostace Alina, Szikszai Tunde, Szocs Kristina, Beni Simona, Gagea Florica, Ivan Adina si Andonescu Cristina, au participat ca voluntari  in cadrul actiunii "Earth Hour" derulata de catre Primaria municipiului Bistrita.

           Dupa ce au aflat despre importanta acestei actiuni referitoare la protejarea si utilizarea echilibrata a resurselor de pe planeta Pamant, atat de la educatoarele de la grupe, cat si de la specialistii invitati la gradinita, respectiv doamna Morar Zorica, copiii au inteles ca fiecare se poate implica, la nivelul sau, pentru a schimba in bine lumea in care traim.

           In scopul promovarii mesajului "Earth Hour", prescolarii, cu sprijinul educatoarelor, au confectionat pliante si au inscriptionat baloane pe care le-au oferit cetatenilor orasului intalniti in marsul lor prin urbe, invitandu-i sa se implice in aceasta actiune ecologica. Nu au fost ocolite nici institutiile publice din zona apropiata a gradinitei, in special Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud.

           Cu lampinioanele confectionate de ei, copiii impreuna cu parintii si educatoarele au participat sambata 29 martie 2014, pe Pietonal, la actiunea "Earth Hour" 2014, sustinand demersul Primariei municipiului Bistrita organizata in acest scop.

 

Gradinita cu Program Prelungit Nr. 13 Bistrita.

0 comentarii3052 vizualizări03 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0