Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Ziua portilor deschise la Colegiul National "Andrei Muresanu".(40 de poze)

In cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" elevii Colegiului National "Andrei Muresanu", atat liceenii cat si elevii claselor a VIII-a, parintii, profesorii doritori din oras sau din judet au putut vizita acest liceu cu prestigiu si au putut asista la toate activitatile desfasurate pentru incantarea lor.Activitatile au inceput de la ora 08:30, iar elevii chiar au avut ce sa vada de-a lungul zilei.

In sala mica de sport s-a organizat un targ de carte cu sloganul "Nu vii tu la librarie, vine libraria la tine" de unde atat elevii cat si profesorii si-au putut cumpara carti la preturi mai mici decat cele din librarii. Cartile au fost "de toate pentru toti" astfel ca toata lumea a plecat de la targ cu o carticica, un atlas, un dictionar sau un manual de calitate. Invitatul special al acestui targ a fost poetul Claudiu Komartin, care nu a venit cu mana goala, ci cu mai multe carti de la editura "Max Blecher" din Bucuresti.

Muzica si dansul nu au fost nicidecum ignorate, in sala mare de sport Mihai Saisuc, alaturi de Madalina Rosu, au incantat audienta cu stilurile lor de dans, cei doi au trecut de la samba, la rumba si apoi la jive si au primit o multime de aplauze, felicitari, fiind admirati atat de elevi cat si de profesorii care nu sunt obisnuiti sa-i vada in aceasta postura. Desi cei doi au incantat si in trecut colegii cu talentul lor binecunoscut este o placere sa-i revada de fiecare data. Bianca Alexandra Habor a prezentat mai apoi colectia Stefaniei Borodi "Zbor in culori", care a avut un real succes.

Elevii clasei a XII-a nu au fost neglijati, ei putand sa viziteze intregul liceu si sa-si faca o parere despre ce inseamna sa fii licean intr-un asemenea colegiu. Acestia au fost condusi in toate cabinetele, in clase sau in salile de sport pentru ca la sfarsit sa declare ca o sa revina la CNAM. Reactia pozitiva a elevilor a venit imediat, Vanesa Tomsa, a declarat ca i-a placut tot ceea ce a vazut astazi in liceu iar Antohi Mircea ne-a spus ca "Evenimentele s-au desfasurat exact cum trebuia si deci a fost frumos".

 

Chiuzan Cristiana

Sursa foto: www.bistritanews.ro

1 comentariu3437 vizualizări11 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0