Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Grupul folcloric "Cununita" al C.S.E.I. Nr. 1 Bistrita - Locul III la Festivalul Cultural Mirage.

Sub genericul "arta nu are limite" in perioada 8-10 aprilie tineri cu dizabilitati din intreaga tara s-au intalnit la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Cultural Mirage, pentru a imbraca atat de frumos "haina "frumusetii si a sensibilitatii" si pentru a demonstra ca indiferent de dizabilitate orizonturile pot fi cuprinse.

 Din  randul  numerosilor participanti a facut parte si grupul folcloric "Cununita" al Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita, insotit de doamnele director Vass Imola Doris, director adjunct Moldovan Mariana si doamnele profesor  Semerean Veronica Ancuta, Muscari Daniela si Ungur Nadia. Grupul folcloric "Cununita" a participat la sectiunea muzica, oferind atat publicului foarte numeros, cat juriului format din personalitati marcante ale culturii clujene, un moment emotionant de cantece populare "din suflet pentru suflet", moment rasplatit cu multe aplauze si  locul III.

Un astfel de eveniment este locul in care tinerilor cu nevoi speciale li se ofera sansa de a fii auziti,intelesi, apreciati, li se ofera sansa de a oferi o parte din sufletele lor minunate tuturor celor care vor sa-i asculte si mai mult decat atat ne ofera noua celor care nu avem o dizabilitate lectii impresionante de viata.

Cu un respect deosebit pentru cei care au organizat acest eveniment si in mod deosebit pentru participanti, marturisesc ca zilele petrecute printre acesti oameni minunati ne-au dat oportunitatea de a vedea dincolo de aparente, ne-au oferit momente emotionante si lacrimi de fericire si nu putem decat sa ne mandrim ca am contribuit si noi la momentele magice ale acestui eveniment.

                                              Prof. Veronica Ancuta Semerean

0 comentarii2744 vizualizări11 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0