Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
ZIUA VOLUNTARIATULUI IN COMUNITATEA LOCALA.

Pentru clasa a VIII-a C, de la Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita, aceasta zi s-a numit "ZIUA BIODIVERSITATII  IN ORASUL MEU", fiind implicati in proiectul national "NOUA NE PASA  IMPLICA-TE SI TU!". Astfel in aceasta zi am strabatut orasul incercand sa surprindem cele mai frumoase imagini, simboluri culturale ale orasului si tot ceea ce defineste tema data pentru a face orsul nostru cunoscut in toata tara. Am ales Parcul Eminescu, Biserica Evanghelica, strutul, Parcul Central si simfonia de culori a spatiilor verzi. Timpul frumos ne-a fost aliat, astfel plimbarea a fost placuta, am intalnit elevi de toate varstele aflati si ei la plimbare. A fost o zi de relaxare in aer liber, o zi in care am admirat frumusetea primaverii in orasul nostru.

  Elevii au apreciat aceasta zi, au imortalizat cele mai interesante imagini, au acordat nota 10 si pentru aceasta activitate.

.

prof. Maria POP, Sc. Gim. Nr.1, Bistrita.

0 comentarii2786 vizualizări12 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0