Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
"Arta decorativa - intre abilitate si dizabilitate" - un nou prilej de exprimare emotionala.

Creativitatea este pentru multi dintre noi este o modalitate de a ne exprima emotiile, trairile, gandurile, temerile, o modalitate prin care noi, adultii, descoperim poate cel mai usor sufletul copiilor nostri. Un bun prilej de a fi creativi le-a acordat tuturor elevilor din tara, Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita prin participarea cu lucrari in cadrul proiectului "Arta decorativa - intre abilitate si dizabilitate" - concurs judetean "Sarbatoarea Pascala prin gandurile si  mainile copiilor",concurs ce a avut loc sambata, 26.04.2014.

Sub acest generic, prescolari si elevi ai claselor I-VIII din invatamantul special si nu numai, s-au intrecut in realizarea lucrarilor folosind tehnici diferite de lucru. Sectiunile concursului au fost: creatie plastica (desen si pictura) si creatii arta manuala (colaj si felicitari), iar echipa care se ocupa realizarea si organizarea acestui concurs este formata din directorul scolii, prof. Vass Imola Doris, directorul adjunct, prof. Moldovan Georgeta Mariana, prof. Bumbu Corina, prof. Semerean Veronica Ancuta, prof. Ungur Nadia, prof. Brendea Cecilia.

Concursul judetean s-a bucurat de un real succes prin diversitatea si autenticitatea lucrarilor, prin numarul mare de participanti 343, cat si prin oferirea unei teme atat de ofertante, cu o incarcatura emotionala aparte, de care tinerii participanti la concurs au stiut sa se foloseasca din plin. S-au acordat primii si mentiuni pentru fiecare sectiune si categorie de varsta in parte, juriul, recompensand  frumusetea si originalitate lucrarilor, precum si complexitatea tehnicilor de lucru folosite.

Toate lucrarile sunt expuse intr-o locatie special amenajata a Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita, expozitie care se mai poate vedea si in aceasta saptamana.


Prof. Semerean Ancuta Veronica.

 

0 comentarii2905 vizualizări28 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0