Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
O noua etapa din proiectul "Curcubeul schimbarii".

In data de 17 iunie 2014 la Baia Mare a avut loc o noua etapa din cadrul Programul educational de promovare a educatiei pentru schimbare la prescolari "Curcubeul schimbarii", la care au participat cadre didactice din invatamantul prescolar din judetele: Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare, membre ale echipelor de proiect judetene.

Evenimentul s-a derulat prin intermediul Simpozionului regional "Repere ale educatiei in invatamantul prescolar" organizat la Gradinita "Otilia Cazimir" Baia Mare, urmat de vernisajul expozitiei "O lume minunata cu jucarii pentru copii", la care au participat alaturi de invitatele din judetele invecinate, reprezentanti ai Prefecturii Maramures, ai Inspectoratul Scolar Judetean Maramures si ai Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca.

Programul national "Curcubeul schimbarii" se deruleaza pe perioada anilor scolari 2013-2015, primul an fiind unul cu activitati reusite organizate in judetele partenere (amintite mai sus), in baza unui protocol de colaborare incheiat la nivel de invatamant prescolar.

Pentru judetul Bistrita-Nasaud, a fost creat un blog specific-http://curcubeulschimbariibn.blogspot.ro/ - unde sunt prezentate actiunile educationale deosebite derulate de catre gradinitele inscrise in proiect.

 

Prof. Crina Clapou

inspector scolar ISJ BN.

0 comentarii3577 vizualizări19 iunie 2014




rss 2.0
rss 2.0