Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Clasa a-13-a A de la Grupul Scolar Grigore Moisil a castigat concursul "Sarbatoarea sarmalelor".

Aflata la a-8-a editie Sarbatoarea Sarmalelor a reunit 5 clase de la Gr. Sc. Grigore Moisil care au avut de trecut mai multe probe pana la desemnarea celor mai gustoase sarmale traditionale. Profesorul Ioan Baca initiatorul primelor editii a acestui concurs ne-a spus ca de la an la an tot mai multi tineri elevi si profesori se implica in acest concurs cu scopul declarat de a respecta si perpetua traditiile romanesti. La randul sau coordonatoarea editiei din acest an profesorul-inginer Tudorica Pampa a spus ca aceasta competitie arata maiestria tinerilor de la Grigore Moisil inclusiv la capitolul arta culinara dar si capacitatea de a forma echipe competitive in domenii diferite.

In urma jurizarii sarmalelor oferite de participanti, locul intai a fost ocupat de echipa formata din tineri: Andrei Pop, Samuel Mogovan si Marian Tofana din clasa a-13-a A.

 

 

Marius V. Chiuzan.    

0 comentarii4984 vizualizări26 ianuarie 2011




rss 2.0
rss 2.0