Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Educatie prin Voluntariat.

Fundatia Gamaliel alaturi de partenerul sau, Liceul Crestin LOGOS Bistrita anunta lansarea proiectului "Educatie prin voluntariat" si debutul activitatilor din proiect. "Educatie prin voluntariat" se axeaza in jurul a doua concepte deosebit de importante pentru dezvoltarea armonioasa a tinerilor. Primul dintre acestea este legat de promovarea voluntariatului in comunitate si a implicarii civice. Cel de al doilea se refera la activitati de stopare a violentei in scoli. Proiectul a fost initiat ca urmare a identificarii pe baza studiilor efectuate a unor nevoi in randul tinerilor si a unor obstacole pe care acestia le intampina atunci cand doresc sa se implice in activitati de voluntariat precum si la intensificarea fenomenului de violenta in scoli.

Obiectivul este de implicare a tinerilor si elevilor bistriteni in activitati de voluntariat prin care sa se promoveze ideile de implicare civica, toleranta si reducerea violentei.

Proiectul se va desfasura pe o perioada de trei saptamani in care vor fi angrenati aproximativ 100 de tineri si elevi bistriteni.

Proiectul este cofinantat de catre Consiliul Judetean Bistrita prin sesiunea de finantari nerambursabile acordata in anul 2014.

 

Foto- arhiva.

 

0 comentarii2933 vizualizări03 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0