Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
"Flori in dar de Ziua Mamei"

In data de 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si (sau mai ales) Mama. Ziua mamei este o zi speciala din an, este o ocazie pentru fiecare copil de a aduce bucurii si a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate si mai apreciate fiinte. Pentru copiii din grupa mica C, grupa iepurasilor, de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 3 Bistrita, coordonata de d-na director prof. Lucica Moldovan, aceasta a insemnat pregatirea unor felicitari pentru mamicile lor in cadrul unei activitati intitulate "Flori in dar de Ziua Mamei". Aceasta activitate s-a desfasurat in cadrul Proiectului Judetean "Curcubeul Schimbarii" care promoveaza insusirea unor norme de comportament care incurajeaza o relationare sociala pozitiva.

Alaturi de educatoarele lor, prof. Georgeta Ganea si Ionela Lazea, si elevii clasei X D de la Colegiul Tehnic Infoel, indrumati de d-nele profesoare Iuliana Matean, Ramona Ciuta si Alina Pop, copiii prescolari si liceeni, au realizat felicitari pentru mamele copiilor din gradinita.

Miercuri, in data de 4 martie 2015, micutii de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 3, i-au asteptat cu nerabdare pe liceeni. Au fost pregatite 6 centre de arta cu diverse materiale in cadrul carora copiii, impreuna cu elevii au realizat felicitari. In finalul activitatii prescolarii au interpretat cateva cantece de primavara si cantece dedidacte mamelor. Atat prescolarii, cat si liceenii au fost foarte incantati de aceasta activitate, la sfarsitul acesteia marturisind:

"M-am simtit foarte bine si ma bucur ca am putut veni sa ajut. Plec de aici cu inima si sufletul incarcat de energie pozitiva"

 "Am petrecut cateva ore foarte frumoase, a fost distractiv. O experienta placuta pe care as vrea sa o repet."

"A fost o zi superba, o zi in care am putut ajuta copiii sa pregateasca felicitari mamicilor. O zi pe care o sa mi-o amintesc toata viata."

"Aceste cateva ore petrecute la gradinita alaturi de copilasi mi-au adus aminte de vremea cand eream si eu de varsta lor. Mi-a placut foarte mult si m-as bucura sa mai vin."

 

 

Prof. Georgeta Ganea si Ionela Lazea, Gradinita cu Program Prelungit Nr. 3 Bistrita

Prof. Iuliana Matean, Ramona Ciuta si Alina Pop, Colegiul Tehnic Infoel

0 comentarii3465 vizualizări05 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0