Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Mesaje "cu aripi", din partea voluntarilor de la C.S.E.I. Nr.1 Bistrita .

Primul eveniment ecologic din luna aprilie - Ziua Internationala a Pasarilor - a fost sarbatorit de catre elevii grupului Eco de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita, in parcul municipal,  prin prezentarea unor constructii de cuiburi artificiale din materiale refolosibile, prin desene cu mesaje de constientizare a importantei ocrotirii pasarilor si prin activitati practice de ecologizare a spatiului de joaca "adoptat" in scolar anul trecut. 

Dupa ce au terminat "curatenia de primavara" in parculet copiii, impreuna cu profesorii indrumatori (Teodora Popescu, Iulia Beches si Cecilia Deac), au impartit hrana pasarilor, cu multa bucurie si cu speranta ca mesajele si exemplul  lor "vor prinde aripi".

Multumim conducerii scolii pentru sprijin si implicare; de asemenea, d-nei Zorica Morar, din partea Primariei Municipiului Bistrita, mereu prezenta langa voluntarii nostri.

 

 

Prof. coordonator Teodora Popescu.

0 comentarii3220 vizualizări04 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0