Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Dezbateri publice referitoare la teme importante si urgente din educatie.

ARACIP va organiza, in perioada mai - octombrie 2015, o serie de 5 dezbateri publice referitoare la teme importante si urgente din educatie. Initiativa vine in intampinarea nevoii de comunicare si dezbatere, manifestata atat in comunitatea profesorilor din preuniversitar, cat si a elevilor si a parintilor acestora. Dezbaterile vor fi organizate in tara si sunt sprijinite de ARDOR.

Va solicitam ajutorul in identificarea primelor 5 subiecte, variantele de mai jos stabilind cadrul general pentru domeniile de discutie propuse. Va rugam sa parcurgeti urmatoarele 20 de propuneri si sa votati pe acelea 5 pe care? le considerati cele mai importante.

Daca nu regasiti aici subiectele pe care le doriti, va rugam bifati cea de-a 21-a optiune - "Other" - si sa le adaugati in campul special creat.

Optional, va invitam sa completati la final si o adresa de email pentru a va putea informa asupra datelor si localitatilor in care vor avea loc dezbaterile, ca si a rezultatelor acestora.

Va rugam sa raspundeti la acest chestionar pana pe data de 22 aprilie inclusiv, urmand linkul de mai jos.

 

 https://docs.google.com/forms/d/1r_H8qMqemIvoRWBW1DtF05_ IQHQ51dr5y5A5A-WLJv8/viewform? c=0&w=1&usp=mail_form_link

 

 

Va multumim,

Conducerea ARACIP.

0 comentarii2919 vizualizări13 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0