Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Tinerii muzicieni bistriteni pe podiumul Olimpiadei nationale de muzica .

Premiul I, chitara, Grecu Alexandru, clasa a VII -a (prof. Pop Valentin);Premiul III, vioara, Bungardean Dan - Ionut, clasa a VI -a (prof. Adriana Pop, prof. corepetitor Bianca Trut);Premiul Special al juriului, oboi, Rus Alexandra, clasa a V-a (prof. Gheorghe Cozma, prof. corepetitor Bianca Trut).

            Premii importante si aprecieri unanime pentru cei trei elevi ai Liceului de Muzica Tudor Jarda care au participat  la Olimpiada Nationala de Interpretare Instrumentala pentru elevii claselor III-VIII, in perioada 7-9 aprilie 2015 la Suceava. In concurs au participat  151 de elevi finalisti in urma etapelor zonale, calificati cu 100 de puncte, punctajul maxim.

            Premiul III la sectiunea canto clasic a ocupat si elevul din clasa a XII -a Muresan Tudor in cadrul Olimpiadei Nationale de Interpretare Vocala, Instrumentala si Studii Teoretice Muzicale care a avut loc in perioada 3 - 6 aprilie 2015 la Iasi.

 

 

0 comentarii2527 vizualizări17 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0