Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
ARMONIA ARTELOR.

Asociatia ASOCIATIA "ARMONIA" BISTRITA in parteneriat cu Liceul de Muzica Tudor Jarda Bistrita, anunta lansarea proiectului ARMONIA ARTELOR, care se va derula in perioada iunie - noiembrie 2015, cuprinzand activitati de promovare a valorilor culturale autentice, in randul copiilor si tinerilor:

 Educatia artistica Armonia Artelor, iunie - noiembrie 2015

-Scoala de vara "Armonia muzicii" pentru copii cu varste cuprinse intre 4-10 ani,

-Activitati de dezvoltare personala, artistica, pentru copii si tinerii talentati,

-Achizitionarea unor instrumentelor muzicale necesare initierii si pregatiri unor cursanti care nu dispun momentan de instrument propriu,

- organizarea unor evenimente muzical-artistice ,

- antologie de texte pe teme de cultura urbana, arte, literatura si religie Bistrita-Nasaud, de-a lungul timpului, realizarea unui pliant informativ intitulat "Ghidul elevului bistritean" avand ca tema: "Scoala bistriteana ieri si azi". Elevii si profesorii coordonatori interesati de activitate sunt rugati sa trimita textele pe adresa de email armonia.bistrita@yahoo.com, pana in data de 1octombrie 2015.

- editia a VIII-a a Concursului interjudetean al cantecului, dansului si obiceiurilor traditionale, 7 noiembrie 2015

Bistrita - Armonia - Jazz, editia a I-a, 24-27 septembrie 2015

  • Cursuri si concerte sustinute de cunoscuti specialisti ai genului, din tara, deschise publicului si instrumentistilor de toate varstele si nivelurile de pregatire, cu sau fara studii muzicale. La eveniment urmeaza sa participle Bigg Dimm A’Band, o trupa tanara, profesionista, compusa din studenti, masteranzi si doctoranzi ai Academiei de Muzica "Gh. Dima", infiintata si coordonata de Razvan Metea.

"Bistrita - Interculturalitate", iunie - noiembrie 2015

  • Realizarea unor mijloace de informare virtuala interactiva care promoveaza patrimoniul cultural local (filme, clipuri, site web - "Scoala bistriteana ieri si azi" si "Bistrita - Interculturalitate"). Elevii si profesorii coordonatori interesati de activitate sunt rugati sa trimita materialele realizate pe adresa de email armonia.bistrita@yahoo.com, pana in data de 1 octombrie 2015;

"Ascultati-ne povestile!" august - noiembrie 2015

- intalniri interactive intre copii si tineri din medii educationale diferite, dezbateri, spectacole-concurs de teatru, muzica si dans pentru copii si tineret, atelier de teatru si literatura pentru copii ce are ca finalizare organizarea unui spectacol de teatru si opera bazat pe texte literare. Festivalul va include spectacole interactive, expozitii de fotografie si la final Carnavalfest. Termenul pentru anuntarea participarii, este 1 octombrie 2015 pe adresa de email armonia.bistrita@yahoo.com . Participantii vor putea viziona spectacole interactive puse in scena dupa povesti clasice, interpretate de catre trupe de elevi si copii din municipiu/din judet

pentru domeniul "tineret, sport, educatie", in baza prevederilor Legii nr.350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, pentru anul 2015. Valoarea totala a proiectului este de 8500 lei.


Echipa de proiect a Asociatiei "Armonia" Bistrita.

0 comentarii2926 vizualizări30 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0