Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 05 August 2021 - 14587
Scoala de Vara la Clubul Copiilor Nasaud !

Clubul Copiilor Nasaud organizeaza "SCOALA DE VARA" in perioada 20 - 24 iulie 2015, iar activitatile se vor derula zilnic intre orele 1000 - 1400. La aceste activitati vor participa toate cadrele didactice de la Clubul Copiilor in colaborare cu alte cadre didactice din oras sau localitatile limitrofe. Aceasta initiativa se datoreaza doamnei inspector Aurelia Dan, care a venit cu propunerea acestei alternative de educatie nonformala.

Cele cinci zile vor fi structurate tematic. Astfel, luni, 20 iulie 2015, va avea loc un atelier de teatru si improvizatie, coordonat de profesor Gonda Maria, avandu-l ca invitat pe actorul Mihai Amarie. In continuare, in aceasta zi vor urma jocuri si experimente creative alaturi de cunoscutul scriitor Virgil Ratiu. Marti, 21 iulie 2015, profesorul Mihalache Mircea va coordona un atelier de pictura pe sticla, ceramica decorativa, desene grafice, carbune, modelaj in lut, tehnica origami, confectionare de mandale etc. Miercuri, 22 iulie 2015, se va organiza, cu ajutorul profesorului Mutu Vasile, ziua soferului la cercul de karting. Joi, 23 iulie 2015, profesorul Ureche Emil ii va initia pe cei doritori in ipostaza micului machetist, realizand astfel diverse obiecte. Vineri, 24 iulie 2015, ultima zi, se va organiza "Carnavalul florilor" in pasi de dans, coordonat de coregrafa Morar Moldovan Laura.

Doamna director Buia Dorina invita toate cadrele didactice din orasul Nasaud si localitatile invecinate sa participe alaturi de elevi la aceste activitati de vacanta.

 

Prof. Maria Gonda

Clubul Copiilor Nasaud

0 comentarii2954 vizualizări16 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0