Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Zi de sarbatoare la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita.

Copilaria este cel mai frumos anotimp, care aduna in el toate bogatiile si frumusetile vietii si parca se numara odata cu 15 septembrie si nu cu 1 ianuarie. Este  "ANOTIMPUL COPILARIEI ", anotimpul binecuvantat de Dumnezeu. Toamna aduce cu ea mangaiere, speranta, incredere si un nou inceput de an scolar. In toamna se intampla ca sufletele si mintile atator copii sa prinda aripi si sa zboare tremuratoare spre taramul cunoasterii mai profunde. Este zborul in viata, marele zbor catre maturitate, iar aceste aripi sunt atat de firave, incat au nevoie de caldura, dragoste si daruire din partea celor mari, ca sa devina tari si puternice.

Noi, profesorii din Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita suntem langa ei, alaturi de ei si din toate puterile noastre dorim sa facem ca acest anotimp al copilariei cel mai frumos, cel caruia sa nu-i lipseasca soarele, sa nu-i lipseasca florile dragostei, sa nu-i lipseasca raza senina a cunoasterii, sa nu-i lipseasca veselia copilariei, sa nu-i lipseasca bucuria si puterea credintei, dar nici susurul lin si vesel al muzicii.

Dorim ca noul an scolar sa aduca, atat pentru parinti cat si pentru cadrele didactice ale scolii, mult succes, putere de munca, sperante de mai bine, sanatate si multe, multe impliniri!

 

Conducerea CSEI Nr. 1 Bistrita.

0 comentarii3199 vizualizări14 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0