Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
"INIMIOARELE" au facut un popas la BIBILIOTECA JUDETEANA "GEORGE COSBUC".

Astazi, 22 octombrie 2015, copiii grupei maghiare "INIMIOARELE" alaturi de educatoarele Lacatus Ildikó si Pasztor Tünde, de la Gradinita cu Program Prelungit Numarul 6 Bistrita, au facut un popas la BIBILIOTECA JUDETEANA "GEORGE COSBUC ", sectia "Imprumut pentru copii", unde au fost intampinati de catre doamnele bibliotecare Rodica Linul, respectiv Rodica Badaluta, care au prezentat Biblioteca,  precizand rolul si importanta acesteia in procesul  educational, stimuland interesul copiilor pentru lectura.

Am ascultat, cu drag, povestea "Alice si prietenii ei, animalele", am cantat, am recitat poezii si "am citit" cartea preferata, calatorind, prin intermediul imaginilor, in minunata lume a lecturilor.

Coordonat  pe acest drum, micul prescolar se obisnuieste cu gandul ca, oriunde, oricand si oricum, cartea ramane cel mai bun profesor al omului. La randul ei, Biblioteca trezeste in sufletele prichindeilor curiozitatea si placerea de a parcurge paginile cartilor, multiple, variate si pline de invataturi. Copiii vor deveni mai responsabili, mai atenti, mai pregatiti pentru viitor.

Suntem convinse ca relatia acestui parteneriat  se va transforma intr-o prietenie durabila, eleganta si necesara. Mai mult, din punctul nostru de vedere, lumea cartilor este insasi lumea copiilor care, candva, vor deveni adulti, asemenea noua.

 

Bibliotecarele sectiei "Imprumut pentru copii": Rodica Linul si Rodica Badaluta.

Profesori pentru invatamantul prescolar: Pasztor Tünde si Lacatus Ildikó.

(Foto: Camil Hosu)

0 comentarii2793 vizualizări22 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0