Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Logica: compendiu, exercitii si teste pentru clasa a IX-a si Bacalaureat.

In cadrul activitatii Cercului pedagogic la disciplinele socio-umane, desfasurat in data de 05.02.2016 in sala "Liviu Rebreanu" a Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, a avut loc lansarea cartii aparute la editura Nominatrix - "Logica: compendiu, exercitii si teste pentru clasa a IX-a si Bacalaureat", avandu-i ca autori pe domnii profesori Brumarel Ciutan (Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita) si Adrian Balas (Colegiul National "Petru Rares" Beclean).

 Cu acest prilej, au luat cuvantul: Pintea Ioan - directorul Bibliotecii Judetene "George Cosbuc", conf. univ. dr. Horatiu Catalano, Traian Parva Sasarman - consilier editura "Nomina", prof. Angela Steopan, prof. Brumarel Ciutan, prof. Adrian Balas.

 Cartea, aparuta la editura Nominatrix (2015), s-a bucurat de un larg interes in randul profesorilor care predau disciplinele socio-umane si este conforma programei scolare in vigoare. Ca elemente de noutate am putea mentiona urmatoarele: prezenta capitolului "Societate si comunicare" (care apare in Programa Scolara, dar nu si in manualul utilizat la nivel national), elaborarea de exercitii pe baza competentelor specifice din Programa, precum si tratarea temei care tine de negociere si rezolvarea de conflicte.

 Lucrarea de specialitate se adreseaza elevilor, profesorilor de liceul si, in egala masura, tuturor celor interesati de tematica respectiva.


 

Foto: Camil Hosu

0 comentarii2982 vizualizări07 februarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0