Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Arta de primavara la Palat.

In acelasi timp cu inaugurarea noului anotimp, au fost re-inaugurate si ideile creative de la Palatul Copiilor Bistrita. Cercul de arta plastica, coordonat de doamna profesoara Diana Morar, a fost provocat la aceleasi experiente ca si primavara trecuta, insa cu forte si idei noi de aceasta data.

            Elevi cuprinsi intre 5 si 18 ani au realizat manual martisoare si felicitari, cu pretul de 1 leu, respectiv, 1,5 lei, in cadrul proiectului "Arta contra kitch". Atat elevii, cat si parintii, bunicii, colegii, cadre didactice participante si alti vizitatori au fost entuziasmati. Banii stransi vor intra in finantarea cercului de arta plastica de la Palat, pentru achizitionarea materialelor necesare.

            Va asteptam sa va incepeti primavara cu obiecte cu motive florale, abstracte, traditionale, macar in data de 1 Marie, intre orele 16 si 20, dar si cu semnele de carte - colaj, realizate de elevii cercului de creatie literara.

 

Cristin Brici, clasa a IX-a, Jurnalism

       Palatul Copiilor Bistrita.

0 comentarii2849 vizualizări01 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0