Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Invatam sa pretuim resursele....

In 09 martie 2016, a avut loc premierea colectivelor de elevi care au participat la campania de colectare selectiva a hartiei, activitate din cadrul proiectului educativ de educatie ecologica ECO.RO, proiect initiat de Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita si care si-a propus sa promoveze valorile romanesti si sa invete elevii sa utilizeze eficient resursele de langa noi. Asadar colectarea de hartie in vederea reciclarii a fost o modalitate de a arata copiilor ca putem sa transformam deseurile in resurse. Pentru ca au s-au implicat in colectare de hartie au fost rasplatiti….

Partenerul si sponsorul proiectului SC VITALIA-SERVICII PENTRU MEDIU, a oferit premii elevilor din cele 7 scoli participante in valoare de 1300 lei constand in: aparate de spiralat, mingi de fotbal si handbal, pixuri. Elevii din cele 7 scoli, care au colectat in campania inceputa in 15 ianuarie si finalizata in 15 februarie, au fost rasplatiti astfel: Premiul I a fost acordat Scolii Gimnaziale Nr. 4 Bistrita pentru cantitatea cea mai mare de hartie colectata. Au urmat: Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita si Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare Bistrita - Premiul II, Scoala Gimnaziala Lucian Blaga Bistrita - Premiul III, Scoala Gimnaziala Avram Iancu Bistrita, Scoala Gimnaziala Nr. 7 Bistrita, Scoala Gimnaziala Sieu Magherus - Mentiuni.

Au fost evidentiati si elevii clasei pregatitoare B, clasei I B si C, precum si elevii clasei a VII -a B de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita, care s-au dovedit cei mai implicati din scoala noastra. Ajutati de bunici si parintii, ei au strans cea mai mare cantitate / clasa din campania din Gene 1 …

Multumim tuturor elevilor si parintilor implicati, profesorilor care i-au mobilizat in activitati de promovare a colectarii selective, reciclarii si deci, protectiei mediului inconjurator… Nu in ultimul rand, multumim partenerului si sponsorului activitatii noastre!

 

 

Prof. Dana Elena Moraru, coordonator proiect

Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita.

0 comentarii2905 vizualizări10 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0