Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Am pornit la drum...

O zi asa de frumoasa in care sa daruim un zambet celui de langa noi,in care manuta calda de copil sa stranga cu compasiune o mana imbatranita de vreme,in care vocea calda de copil sa incalzeasca inimile celor cu peri carunti,fara de care nici o societate nu s-a putut lipsi,in pofida slabiciunilor si neputintelor firesti.

Ziua voluntariatului din Saptamana altfel s-a dovedit a fi rodnica pentru elevii clasei pregatitoare B de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita.Am pornit la drum intr-o atmosfera de veselie incurajata de soarele cald de aprilie.Am dat mana cu prescolarii Gradinitei sociale Benita,am cantat un cantecel si am vizitat persoanele varstnice de la Casa de batrani Bistrita.Portocale si zambete din inima au inveselit si incalzit inimile celor cu parul alb.Ne-am intors cu multumirea acelor care stiu ca e "mai ferice sa dai decat sa primesti…"

 

Profesor invatamant primar,

 Salanta Daniela

0 comentarii3150 vizualizări18 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0