Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Manifest: Viata la tara.

Luni, 18 aprilie 2016, la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, sub egida "Tinerii si Biblioteca", s-a desfasurat partea a II-a a proiectului "Manifest: Viata la tara", derulat in parteneriat cu Scoala Gimnaziala "Iuliu Prodan" din Chiochis.

Directorul Bibliotecii Judetene "George Cosbuc", domnul Ioan Pintea, a tinut o prelegere despre bibliotecile comunale si bibliotecile scolare din mediul rural. Doamna director educativ Marti Iulia a vorbit despre necesitatea si utilitatea acestui proiect care s-a desfasurat in doua etape, la Scoala Gimnaziala "Iuliu Prodan" din Chiochis si Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud.

Cu aceasta ocazie, a avut loc un amplu recital de muzica folk, sustinut de grupul de muzica folk "Zori de zi" din Nasaud, condus de Sorin Gazdac, pricesne si muzica populara.

Au participat elevi de la scolile din judet: Lunca Ilvei, Chiochis, Bozies, etc.

 Elevii au vizitat sectiile Bibliotecii, Clubul Cultural "Cosbook", noua Sala de conferinte a Bibliotecii, noua Sala de lectura "Liviu Rebreanu", Mediateca.

0 comentarii3220 vizualizări18 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0