Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
La multi ani Doamna Director!

"In aceasta zi speciala pentru dumneavoastra vrem sa va uram in primul rand "La multi ani" sa aveti parte de multa sanatate, liniste sufleteasca si impliniri. Vrem in acelasi timp sa va multumim pentru rabdarea dumneavoastra, pentru intelegere, pentru caldura si bunatatea de care ati dat dovada de fiecare data cand am venit la dumneavoastra si nu in ultimul rand pentru lucrurile frumoase pe care ni le-ati spus si pentru tot ce ne-ati invatat. Multumim ca ati stiut sa ne fiti director si profesor,parinte si prieten in acelasi timp.

            Elevii si parintii care fac parte din marea familie GENE 1 va multumesc si va doresc numai bine."

Atat de frumos au sunat cuvintele venite din partea elevilor, si, prin intermediul lor, al parintilor,  care au tinut sa-si transmita gandurile frumoase catre directorul lor drag si sa-i ofere un buchet de flori in aceasta zi aniversara in semn de multumire pentru tot ce a facut pentru ei. Si noi, cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale Nr.1 Bistrita, subscriem celor transmise de copii. Va multumim pentru tot ce ati facut si, cu siguranta, veti mai face pentru scoala noastra si va asiguram ca tot ce ne-ati invatat si toate valorile pe care ni le-ati insuflat ne vor ajuta sa ducem mai departe prestigiul scolii pe care ati condus-o cu atata dragoste .

La multi ani Lidia Mia Sigovan!

 

Elevii, parintii si cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale Nr.1 Bistrita.

1 comentariu2359 vizualizări26 octombrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Cecile
27 Octombrie 2016 - 00:43

La multi ani.....

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0