Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
"UNDA VERDE "- pentru curatenia de primavara.

Elevii claselor V-VIII , de la Scoala Generla Sieu-Magherus si Scoala Generala Arcalia, au participat la o actiune de ecologizare a vaii raului Sieu. Actiunea este rezultatul unui parteneriat intre Primaria Sieu - Magherus si scolile de pe raza comunei, parteneriat care se desfasoara in fiecare an. Primaria a pus la dispozitie manusi si saci menajeri.

            Aceste actiuni de ecologizare au drept scop educarea elevilor in sensul de a-i invata sa pastreze curat mediul inconjurator.

            Alta actiune la care au participat cadrele didactice de pe raza comunei Sieu- Magherus,  este aceea de a planta puieti impreuna cu personalul Primariei si reprezentanti ai Ocolului Silvic Lechinta.

            " Facem un pic de curatenie, dar mai important ar fi ca cei care ne vad sa constientizeze ca deseurile trebuie sa nu fie aruncate pe unde apuca " , a spus Iulia, una dintre elevele participante la actiune.

            Este un exemplu pozitiv de dat noua tuturor, dar si de o atentionare privind grija noastra fata de mediul inconjurator.

 

 

Director,

Prof. Marcela Turcu

0 comentarii3157 vizualizări20 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0