Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Inceput "altfel" de saptamana impreuna cu elevii, parintii si profesorii Scolii Gimnaziale Branistea.

Sentimentele de bucurie si implinire ne-au incununat ziua in care am calatorit cu mic, cu mare in minunatele locuri pitoresti din Podisul Transilvaniei. Am poposit mai intai la Salina Turda unde adrenalina inaltimii, camera cu ecou, lacul, jocurile ne-au captivat intru totul. Am cutezat sa strabatem o portiune simbolica din Cheile Turzii, fiind cuceriti de stanci marete, cascade, grote, traversarea raului prin leganarea podurilor cu scanduri, padurea prietenoasa si racoroasa. Finalul escapadei noastre a fost ales pentru vizitarea unui centru comercial din Cluj Napoca unde copiii s-au bucurat de timpul petrecut spontan si liber.

Printr-un mic gest umanitar cu totii am intins o mana in aceasta zi pentru a-i aduce zambetul si speranta Mariei din Corabia, fetita a carei viata se schimba datorita fiecaruia dintre noi, traind doar cu mama ei in conditii foarte grele.

Multumesc tuturor colegilor  pentru implicarea in proiect!

O zi cu speciala pentru fiecare dintre noi!

 

Profesor: Abodi Melania-Susana

 

0 comentarii2779 vizualizări02 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0