Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Activitati de succes la Scoala Gimnaziala Rebra.

In cadrul programului "Scoala altfel’’desfasurat in perioada 6-8 iunie 2017, elevii Scolii Gimnaziale din comuna Rebra au avut prilejul de a participa la doua activitati placute si antrenante cu un vadit caracter practic si instructiv. Prima activitate s-a intitulat "Sunt pizzar priceput’’, care s-a desfasurat in parteneriat cu restaurantul "Corinne-Pizza Pasta Grill  & more din Bistrita, al carui proprietar este Ionut Nati, un tanar rebrean, fost elev al acestei scoli. In fata  celor peste o suta de elevi din clasele I-VIII, aflati in sala Caminului cultural din localitate, moderatorul actiunii a  prezentat  elevilor reteta cu ingredientele necesare si a facut o demonstratie practica privind modul de preparare a acesteia, dupa care i-a invitat pe elevi sa-i urmeze exemplul. Un numar insemnat  de copii s-au intrecut in aceasta arta, preparand  circa 120 de pizza din care s-au infruptat apoi, toti cei prezenti.

        Cea de-a doua activitate desfasurata in aceeasi saptamana a avut loc in atelierul de pictura pe sticla " Colt de rai’’ la care au participat elevii ciclului primar si s-a incheiat cu o expozitie de lucrari innobilate de bucuria, bunatatea si frumusetea sufleteasca a varstei nevinovate. Cordonatoarea ambelor activitati a fost profesoara Calini Dorina Liliana, care aduce multumiri si pe aceasta cale domnului Ionut Nati, directorului scolii Burdet Rebeca si conducerii comunitatii locale, pentru sprijinul acordat.

 

Mircea Darosi

0 comentarii3472 vizualizări10 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0