Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 27 Ianuarie 2023 - 14587
Festivitate de incheiere a cursurilor la clasa a VIII - a.

Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita a organizat vineri, 9 iunie 2017 festivitatea de incheiere a cursurilor la clasa a VIII - a. Elevii de clasa a VIII -a s-au adunat in curtea scolii si, pe sunetul soneriei, au strabatut pentru ultima data holurile scolii insotiti de doamnele diriginte. Apoi fiecare a intrat in sala de clasa impodobita de sarbatoare de colegii din clasele a VII-a. Aici au avut ultima ora de dirigentie, ultima ora petrecuta cu doamna diriginta.


Inca o generatie pleaca in zbor

Lasand in urma lor un gol!

Dar alti boboci la poarta bat

Si vor umple golul lor!

 

Au iesti din nou in curte, unde in prezenta colegilor mai mici, parinti, profesori s-a desfasurat incheierea festiva a cursurilor. Dupa cuvintele de deschidere ale domnului director adjunct, Florin Poienaru si a doamnei directoare Ancuta Mihaiu, a avut loc premierea elevilor cu rezultate la olimpiade si concursuri scolare. Au fost premiati apoi cei mai buni elevi din fiecare clasa si s-a ales sefa de promotie, eleva cu cea mai mare medie din clasele V-VIII. Pe parcursul festivitatii au fost momente artistice pregatite pentru ei de tanarul si talentatul profesor de muzica.Sefa de promotie a rostit un cuvant de bun ramas pentru colegi si multumiri pentru profesori iar din partea claselor a VII -a, s-a adresat un cuvant de despartire si urari de bine. S-a predat cheia scolii generatiei urmatoare care trebuie sa mentina standardele scolii la acelasi nivel daca nu mai sus! Din partea parintilor a vorbit doamna Mihaela Mastan care a transmis un frumos mesaj elevilor si dascalilor. In incheiere, doamna directoare Ancuta Mihaiu, a urat succea elevilor la examene, zbor lin si sa duca cu mandrie faima scolii mai departe. Pe ritmurile Imnului Scolii, elevii s-au imbratisat cu lacrimi in ochi, au facut fotografii cu familia si prietenii! SUCCES COPII IN TOT CE VETI FACE!!!

 

Cu mare drag si respect,

prof. Maria POP, Sc. Gimn. Nr. 1, Bistrita.

0 comentarii2779 vizualizări10 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0