Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 31 Ianuarie 2023 - 14587
Civil Summer School.

Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica in parteneriat cu Facultatea de Constructii si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 10-23 iulie 2017 Civil Summer  School. O scoala de vara destinata elevilor absolventi de clasa a X-a si a XI-a avand scopul de a-i integra in viata studenteasca, oferindu-le posibilitatea de a primi informatii despre ce inseamna Facultatea de Constructii si facilitatiile acesteia. Elevii vor participa la o serie de laboratoare  unde se vor intalni cu cadre didactice, vor vizita diferite firme si vor lua parte la o serie de cursuri orientative pentru a putea sa isi formeze o idee mai ampla despre facultate, iar la final vor trece printr-o sesiune de examene.

         Pentru completarea vietii de student, acestia vor lua parte la o serie de activitati de socializare  si de integrare. Participantii vor fi cazati in camin ceea ce le ofera sansa sa se acomodeze cu mediul si sa isi formeze o idee despre ceea ce inseamna viata de student caminist. Vor fi activitati exterioare care ii va ajuta sa cunoasca o parte a Clujului. Vor avea posibilitatea sa interactioneze cu oameni din domeniul constructiilor, cu directorii interprinderilor si cu adevaratii ingineri din spatele unor proiecte impresionante. Vor avea parte de prezentari in urma carora isi vor putea contura o idee dincolo de ideea gresita " daca mergi la constructii , ce o sa faci ? " .

           Activitatile vor avea loc in incinta cladirilor Universitatii Tehnice situate pe str. George Baritiu nr.25, str. Observatorului nr. 72-74, si in complexul studentesc Observator din  municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.ascut.ro/css

 

Echipa ASCUT

 

 

0 comentarii2611 vizualizări16 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0