Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Moment inaltator. (20 de poze)

Vineri, 16 iunie 2017, a avut loc in curtea Sc. Gimn. Nr. 1, Bistrita, cel mai drag, frumos si inaltator moment: PREMIEREA OLIMPICILOR SI A ELEVILOR PARTICIPANTI LA DIVERSE CONCURSURI DE NIVEL JUDETEAN, REGIONAL sau NATIONAL.

   Pentru acest eveniment conducerea scolii a pregatit 200 de diplome si garoafe. Trebuie spus ca au fost 5 olimpici nationali GUZU CRISTIANA-VII B - 2 nationale - chimie si biologie, profesori Cosma Elena si Moraru Dana Elena; MARCOIE LAURA (Lb.R) si MAICAN ALEXANDRA (OLAV) cls. VI C - prof. Director Ancuta Iana Mihaiu; SIMA MARIO -VII B  matematica - Craciunas Rodica;  iar restul la nivel judetean si concursuri CAEN ...CAEJ.

Au fost premiati elevi incepand cu clasa a IV-a, doar 2 elevi de clasa a II-a. La un mic calcul, din cei 1260 elevi ai scolii, excludem clasele pregatitoare, a I-a, a II-a, a III-a si obtinem un procent de 27% elevi premiati. Eu cred ca acest procent spune multe despre performanta si profesionalismul Scolii Gimnaziale Nr.1, Bistrita. Desigur, dincolo de aceste rezultate avem multi elevi cu rezultate foarte bune la nivel de clasa chiar daca nu au fost olimpici!

    Premierea a inceput cu cea mai mica eleva, Daniela Bucunea, pentru premiul II obtinut la Concursul National "SCIENCE4YOU"- sectiunea DESENE. A avut mari emotii si plansul a podidit-o dar doamna invatatoare, Nicoleta Toma, a stiut cum sa o linisteasca si sa o sustina cu un grup de colegi! Sunt foarte mandra de nepoata mea si de toti elevii nostri merituosi si indrumatorii lor!

   Sunt mandra si de olimpicul meu de la FIZICA si am fost impresionata pentru modul in care mi-a multumit ca i-am dat ocazia sa fie azi intre ce mai buni. Cu voce tremuranda mi-a spus ca la anul va muncii mai mult si va merge la toate olimpiadele posibile! I-am spus ca meritul este al lui, in primul rand, pentru ca daca elevul nu munceste in plus nu poate ajunge olimpic!

   Eu urez vacanta placuta tuturor, dascali si elevi, relaxare placuta, sa petreceti cat mai mult timp in natura, umblati desculti pe iarba uneori, pentru a va incarca energetic! Noi, dascalii functionam pe baza de energie, de aceea avem nevoie de concediu vara, asa ca, acumulati cat mai multa energie, anul scolar este luuuuuung si greu!

 

Cu mare drag si respect,

prof. Maria POP, Sc. Gimn. Nr.1, Bistrita.

0 comentarii3493 vizualizări18 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0