Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
OFERTA CURSURI INITIERE, CALIFICARE, SPECIALIZARE SI DE SCURTA DURATA, AUTORIZATE.

OFERTACURSURI INITIERE, CALIFICARE, SPECIALIZARE SI DE SCURTA DURATA,AUTORIZATE DE MINISTERUL INVATAMANTULUI SI MINISTERUL MUNCII. Tarifele cursurilor noastre sunt cele mai mici din tara! Profitati acum de oferta si inscrieti-va la cursurile noastre!
Informatii suplimentare la Centrul National de Calificare a Adultilor (CNCA) la tf: 0751855929; 0755650747; 0726964482; 0763247477 - SUNATI ACUM !

CURSURI AUTORIZATE:

Cursuri termen redus (initiere) 
Stilist protezist de unghii - o luna 
Infirmiera - 2 luni 
Frizer - 2 luni 
Coafor - 2 Luni 
Manichiurist-pedichiurist - 2 luni 
Bucatar - 2 luni 
Ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie - 2 luni 
Constructor structuri monolite - 2.5 luni 
Tehnician maseur - 2.5 luni 
Reflexoterapie - 2.5 luni 

Cursuri specializare 
Instructor preparator formare - 2 saptamani 
Stivuitorist - cu aviz ISCIR - 3 saptamani 

Cursuri termen mediu (calificare) 
Lucrator in comert - 2.5 luni 
Macelar (carmanger, transator, ciontolitor) - 2.5 luni 
Cofetar (patiser) - 2.5 luni 
Brutar - 2.5 luni 
Confectioner - asamblor articole din textile (croitor) - 2.5 luni 
Agent de securitate - cu atestat - 2.5 luni 

Frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist - 4.5 luni 
Sudor - 4.5 luni 
Bucatar - 4.5 luni 
Infirmiera - 4.5 luni 
Ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie - 4.5 luni 
Constructor structuri monolite - 4.5 luni 

Cursuri termen lung (calificare) 
Tehnician maseur si reflexoterapie - 6.5 luni 

Mai multe detalii despre cursuri GASESTI AICI.

In prezent desfasuram cursuri in judetele:TM; AR; HD; AB; SB; CS; MH; GJ; DJ; OT; TR; SJ; BH; SM; MM; CJ; MS; BN; BV; AG; DB; PH; NT; SV; BT; IS; BC; VN; BZ; VS; BR; GL; CT; TL; IL; CL; HR; CV; si localitatile: Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Falticeni, Radauti, Roman, Barlad, Caracal, Blaj, Albac, Petrosani, Simleul Silvaniei, Negresti Oas si se fac demersuri pentru deschiderea cursurilor in toate orasele tarii. 


SCOALA NATIONALA DE MESERII doreste colaborare cu licee, scoli, colegii, universitati sau alte firme cu spatii situate central, care detin laboratoare de specialitate si care pot oferi personal (secretara, sau secretar) pentru a inscrie cursantii si a organiza cursuri de calificare autorizate in spatiile respective, inclusiv cu beneficiarii de proiecte de formare profesionala realizate din fonduri europene.


SCOALA NATIONALA DE MESERII angajeaza lectori formatori si maistri instructori pentru specialitatile: frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist; tehnician masor si reflexoterapie; bucatar; ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie; brutar; cofetar; lucrator in comert; macelar; confectioner asamblor articole din textile (croitor); constructor (meseriile de baza din constructii), sudor - cu aviz ISCIR; stivuitorist - cu aviz ISCIR, agent de securitate, stilist protezist de unghii, alte meserii. 
Daca va intereseaza una din meseriile de mai sus sau alte meserii, va rugam sa ne comunicati judetul in care va desfasurati activitatea si meseria dorita, pentru a va putea furniza detalii si a va indica locatia in care va puteti inscrie. Dupa completarea datelor solicitate mai sus, nu ezitati sa dati un reply cu subiectul "Doresc detalii".


Informatii suplimentare la Centrul National de Calificare a Adultilor (CNCA) la tf:

0751855929; 0755650747; 0726964482; 0763247477;

cursuri_romania@yahoo.com;

0 comentarii3199 vizualizări07 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0