Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Un zambet bunicilor nostri, activitate desfasurata de elevii Scolii Gimnaziale Nr. 1 din Bistrita.

In perioada 10-17 decembrie 2017 s-a desfasurat activitatea Un zambet bunicilor nostri din cadrul proiectului la a treia editie Prin arta devenim mai creativi, mai buni initiat de Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita, prof,dr, Andreea Rus fiind coordonator de proiect.

Elevii Scolii Gimnaziale Nr. 1 din Bistrita au reusit sa adune 24 de pachete cu cadouri pentru a fi daruite batranilor din Casa de Batrani din comuna Teaca, judetul Bistrita- Nasaud.

Cadourile au fost impartite bunicilor ce locuiesc in spatiul Casei de Batrani. In acelasi timp s-a panotat si o expozitie de pictura cu tema Sarbatorilor de Iarna, realizata de catre elevii din Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Bistrita. Expozitia ramane deschisa si in luna ianuarie 2018.

La actiune participa si elevii Liceului din Teaca, care au daruit felicitari realizate manual tuturor locatarilor Casei de Batrani din comuna. Elevii sunt coordonati de doamna profesor Adriana Scripet.

In cadrul proiectului copiii sunt educati in spiritul respectului pentru persoane varstnice, sunt incurajati sa empatizeze cu cei care au nevoie de ajutorul semenilor lor, fara sa fie obligati, cu initiativa proprie si responsabila.

Atasam fotografii ilustrative activitatii desfasurate.


Prof.  Andreea Rus, coordonator proiect.

0 comentarii2870 vizualizări22 decembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0